MARS:                                             FØRSTE VÅRTEGN


 

Hei alle juniorer!

Nå har tegnekonkurransen for mars 2015 startet. Temaet er første vårtegn. Vi deler ut premie til vinneren(e)! Du kan enten levere tegningen din i mappen under plakaten i stallen, eller skanne den inn og sende den til oss på mailen vår: snordjunior@outlook.com! Husk å skrive HELE navnet ditt og telefon nummer. 

Så finn frem blyanten og begynn å tegne! 

 

Hei alle juniorer!

Nå har tegnekonkurransen for januar 2015 startet. Temaet er vinter. Vi deler ut premie til vinneren(e)! Du kan enten lever tegningen din i mappen under plakaten i stallen, eller skanne den inn og sende den til oss på mailen vår: snordjunior@outlook.com !

Så finn frem blyanten og begynn å tegne! 


Hilsen oss i Juniorstyret. 

Heisann alle juniorer!

Vi i juniorstyret ønsker å invitere til filmkveld i det hvite huset! Datoen er fredag 14. november, og arrangementet begynner klokken 18.00. Det vil vises film, og vi serverer pizza og brus 😀 Vi regner med å være ferdig i 22-tiden. Ta med godt humør! :)

Påmeldingskjema sendes til snordjunior@outlook.com innen torsdag 13. november! Skulle det være noe dere lurer på kan vi kontaktes på:

Solveig Dahl (leder): 97114585
Synne Neeb (nestleder): 91646499
Frøydis Sveen: 41180723

Vi håper å se deg der, og ser frem til en koselig kveld med dere! :)

Velkommen til Juniorspalten! 😀 Her vil det bli lagt ut bilder, konkuranser, nyheter for juniorene på SNORD og masse, masse mer!


Skriv deres meninger, kom med forslag og vær med på å gjøre SNORD sine juniorer best i hele Norge! Få med alle hesteinteresserte venner og del.

ALxiZTBBQyeihfawHzRvOgQsX73psTeG7y5rigE8od4